Vertel een lollige mop!

Moppen, raadsels, quizzen

Berichtdoor w.c. ontstopper » ma okt 02, 2006 1:54 am

Een kleine geschiedenis (of is het een parabel?)

Een werkloze solliciteert voor een job als WC-ontstopper bij Microsoft.
De personeelsdirecteur nodigt hem uit voor een sollicitatiegesprek en laat de man een proef afleggen (met het meest moderne ontstoppingsgereedschap).

Hij zegt: "U bent aangenomen. Bezorg me uw e-mailadres en ik stuur u het formulier dat u moet invullen, alsook de datum en uur waarop u kan beginnen". De man, zeer ontgoocheld, antwoordt dat hij geen PC heeft en dus ook geen e-mailadres. De personeelsdirecteur zegt daarop dat hij zeer teleurgesteld is, maar dat hij - gezien het feit dat hij geen e-mail adres heeft-, virtueel niet eens bestaat, en aangezien hij niet bestaat hij dan ook geen aanspraak kan maken op de job.

De man, zwaar aangeslagen, weet niet goed wat doen, met slechts 10 euro op zak. Maar dan beslist hij om met die 10 euro naar de veiling te gaan. Hij koopt er een kist met 10 kg tomaten. Hij gaat van deur tot deur om zijn tomaten per kg aan de man te brengen, en in minder dan 2 uur zijn al zijn tomaten verkocht en zijn kapitaal verdubbeld.

Diezelfde dag herhaalt hij zijn verkoopsstunt nog 3 maal en keert 's avonds huiswaarts met 60 euro op zak!!!! Hij realiseert zich nu dat hij op deze manier best wel kan overleven.

Hij vertrekt elke dag van bij hem thuis en komt elke dag later naar huis maar verdrievoudigt of viervoudigt zijn kapitaal elke dag. Korte tijd nadien schaft hij zich een bestelwagen aan, die al snel wordt omgeruild voor een heuse vrachtwagen en die op zijn beurt slechts de aanzet was voor volledig wagenpark met bestelwagens. 5 jaar gaan voorbij...

Nu is de man eigenaar van één van de grootste distributiebedrijven van België. Hij denkt aan zijn toekomst, voor hem en voor zijn familie, en besluit om een degelijke levensverzekering af te sluiten. Hij doet beroep op een verzekeringsagent, maakt zijn keuze en aan het eind van het gesprek vraagt de verzekeringsagent zijn e-mailadres om hem het voorstel door te sturen.

Daarop zegt de man dat hij geen e-mail adres heeft. "Eigenaardig" zegt de makelaar, "u heeft geen e-mailadres en u bent erin geslaagd een waar imperium uit de grond te stampen. Beeldt U zich eens in waar u had gestaan indien u wel een e-mail adres zou hebben gehad!" De man denkt na en zegt dan: "Ik zou WC ontstopper zijn geweest bij Microsoft".

Moraal van het verhaal ?

1) Internet is niet dè oplossing voor je leven.
2) Indien je geen e-mail adres hebt maar hard werkt kan je miljonair
worden.
3) Jij hebt dit bericht online gelezen dus heb je wellicht ook een e-mail adres. Het is dus zeker dat je meer kans maakt om WC ontstopper te worden bij Microsoft dan om miljonair te worden...

PS: Tracht ons niet te bereiken... we zijn met z'n allen tomaten gaan kopen.
w.c. ontstopper
 

Berichtdoor Pratende kikker » di okt 03, 2006 1:33 am

Een man loopt op straat als er opeens blijkbaar vanuit het niets tegen hem wordt gepraat. Als hij goed kijkt ziet hij dat het een kikker is die voor hem op de stoep zit. Als de man de kikker oppakt zegt deze tegen hem: "Als je mij een kus geeft verander ik in een hele mooie prinses!"
De man kijkt de kikker even aan en stopt hem in zijn zak. Hij vervolgt zijn weg, maar de kikker begint vreselijk te kwaken. Hij haalt hem uit zijn zak en de kikker zegt: "Als je mij een kus geeft dan verander ik in een hele mooie prinses!" De man kijkt de kikker even aan en stopt hem weer terug in zijn zak.
Maar de kikker begint opnieuw vreselijk te kwaken. De man haalt vervolgens de kikker weer uit zijn zak, de kikker begint direct te praten en zegt: "Echt geloof me, ik ben een bloedmooi wijf en als je mij een kus geeft dan zal ik altijd bij je blijven!" De man kijkt even naar de kikker en stopt hem weer in zijn zak om daarna gewoon weer verder te lopen.
De kikker begint nu toch wel heel erg te kwaken en de man haalt haar weer te voorschijn. De kikker zegt: "Ik begrijp het niet, wat wil je nou man? Ik vertel jou dat ik een bloedmooie prinses ben en bied je aan om altijd bij je te blijven. Wat is er nou?"
De man kijkt de kikker even aan en zegt: "Luister, ik ben programmeur en maak 80 uur in de week. Een vrouw, daar heb ik geen tijd voor! Maar een pratende kikker........dat is pas cool.............."
Pratende kikker
 

Berichtdoor karin » za dec 09, 2006 12:17 am

welk neefje (donald duck) zit er in een termostaat
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kwik! (niet echt lollig maja ;)
karin
 

Berichtdoor Luuk » za dec 09, 2006 11:29 am

Welk Neefje van Gijs Gans doet pijn?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neef Stoot :)
Eens een Luuuuk, Altijd een Luuuuk!
Luuk
Member
 
Berichten: 445
Geregistreerd: zo nov 26, 2006 4:09 pm
Woonplaats: Ergens in de melkweg.

Berichtdoor De Steenrijke Eend » za dec 23, 2006 7:01 pm

Er komt een man in de trein.Op een tafeltje ziet hij 10 euro liggen!Hij pakt het,en hoort Ik ben de geest van Wavel,leg dat tientje terug op tafel!De man schrikt en rent de coupe uit.Er komt nog een en nog een en horen allemaal Ik ben de geest van Wavel leg dat tientje terug op tafel.Ze rennen allemaal weg behalve een.Ook hij pakt het tientje en hoort het.Hij antwoordt:En ik ben de geest van Pakkie en stop dat tientje mooi in mijn zakkie!
De Steenrijke Eend
 

Berichtdoor Ei » vr jun 08, 2007 12:42 pm

Computerhumor, geplukt van PunBB.org Forums:
"Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life."
Ei
Member
 
Berichten: 420
Geregistreerd: di feb 06, 2007 12:36 pm

Berichtdoor Duckfan van McDrake Disne » wo apr 22, 2009 4:21 pm

Wie komt na Hans? Tweedehan(d)s.
Duckfan van McDrake Disne
Member
 
Berichten: 241
Geregistreerd: ma okt 20, 2008 7:57 pm
Woonplaats: Hier (Frans voor gisteren)

Berichtdoor Ei » wo jan 06, 2010 7:54 pm

IT-grap:

Vijf kannibalen worden aangesteld als programmeurs binnen een IT-bedrijf. Bij de welkomstceremonie zegt de baas: “Jullie zijn nu allemaal lid van een team. Je kunt hier goed geld verdienen en in de kantine is er altijd wel iets te eten. Laat daarom de andere medewerkers met rust.” De kannibalen beloven niemand te zullen opeten.

Een maand later komt de baas terug bij de groep en zegt: “Jullie werken stuk voor stuk erg hard en ik ben erg tevreden met jullie. Maar toch is er een schoonmaakster vermist. Weet iemand van jullie waar ze is?" De kannibalen schudden allemaal van ‘nee’.

Nadat de baas het hok van de programmeurs heeft verlaten vraagt de leider van de groep kannibalen aan de anderen: “Wie van jullie heeft de schoonmaakster opgegeten?” Een hand gaat langzaam omhoog. De leider van de groep begint daarop te schreeuwen: “Jij sukkel! Vier weken lang hebben we teamleiders, managers en projectspecialisten opgegeten, zodat niemand iets door zou hebben. En nu moest jij per se de schoonmaakster opeten?”

bron: http://computerworld.nl/article/11609/8-beste-it-grappen/4.html
Ei
Member
 
Berichten: 420
Geregistreerd: di feb 06, 2007 12:36 pm

Berichtdoor Ei » vr feb 19, 2010 4:48 pm

Meer IT-grappen:

Vraag: Hoeveel programmeurs heb je nodig om een lampje te vervangen?

Antwoord: Geen, het is namelijk een hardware-probleem.

Bill Gates komt te overlijden en staat bij Petrus voor de hemelpoort.

Petrus zegt: “Bill, je hebt in leven goede dingen gedaan en slechte. Ik laat jou beslissen wat jouw lot zal zijn.”

Vervolgens toont Petrus twee visioenen aan Gates. De eerste is de hel. Hierin lopen prachtige lachende jongedames topless over parelwitte stranden. Het tweede beeld is van de hemel. Hierin spelen engeltjes liedjes op kleine harpjes terwijl ze rondzweven op kleine wolkjes.

Bill kiest voor de hel.

Na een week besluit Petrus een kijkje te nemen bij Bill en ziet dat hij gemarteld wordt door demonen. Bill huilt en vraag Petrus: “Waar zijn die dames en witte stranden?”

Petrus zegt: “Bill, dat was slechts de screensaver.”

GM vs. Microsoft

In een poging om de successen van Microsoft in menselijke taal weer te geven, vergeleek Bill Gates zijn bedrijf met General Motors als volgt:

“Als autofabrikanten afgelopen decennia dezelfde tred hadden gehouden met computertechnologie, zou je nu een V32 rijden in plaats van een V8 en zou je topsnelheden met 160.000 km/h kunnen hallen. Ook zou je auto maar 14 kilogram wegen en 1 op 1000 verbruiken. Hoe dan ook, de prijs van een auto zou minder dan € 50 bedragen.”

GM reageerde door een vergelijking met Microsoft te maken:

“Je zou een auto hebben die vier keer per dag crasht. Ook zou je elke keer dat de lijnen op de weg opnieuw geverfd worden, een nieuwe auto moeten kopen. Je auto zou constant zonder enige reden stil komen te staan op de snelweg, maar je klaagt niet omdat iedereen hetzelfde heeft. Ook lukt het vaak niet om de auto te starten, je zal dan naar de garage moeten om de motor te laten vervangen. Om de een of andere reden maakt ook dit je niets uit. Daarnaast kunnen auto’s slechts 1 passagier vervoeren, tenzij je extra stoelen koopt. De auto van Apple loopt op zonne-energie, is twee keer zo snel en rijdt twee keer zo lekker. Probleem van die auto is dat je maar 5 procent van het wegennet kunt gebruiken.”

Afgelopen nacht zat ik met mijn dochter in de woonkamer. We mijmerden wat over het leven en het gesprek kwam op mijn overlijden. Hierover zei ik: “Ik wil nooit een kasplantje worden. Een leven afhankelijk van een machine, waarbij ze af en toe wat vloeistof naar binnen laten druppelen. Ik vind dat geen manier van leven. Als er ooit zoiets gebeurt, heb ik liever dat je gewoon de stekker eruit trekt…” Ik was nog niet uitgesproken of m’n dochter stond op, trok de stekker uit de computer en pakte mijn bier af.

bron: http://computerworld.nl/article/11668/8-ijzersterke-it-grappen.html
Ei
Member
 
Berichten: 420
Geregistreerd: di feb 06, 2007 12:36 pm

Berichtdoor Ei » wo apr 21, 2010 2:42 pm

Kent ook iemand anders een mop?

Moppen over baby's:

Waarom verschoont een dom blondje de luier van haar baby maar eens per maand?
- Op het Pak staat: ''Van 8 tot 12 kilo'' .

Een baby schildpad stond onderaan een boom en begon, na een diepe zucht te klimmen.

Een half uurtje later, bereikte hij de hoogste tak van de boom en liep tot op het puntje van de tak. Hij sprong van de tak, zwaaide met zijn vier pootjes en landde met een doffe klap op de grond.
Het schildpadje schudde zichzelf af en liep terug naar de boomstam alwaar hij na een diepe zucht begon aan een nieuwe klim naar de top.

Een half uurtje later, bereikte hij opnieuw de top van de boom en sprong opnieuw naar beneden, flapperend met zijn pootjes.
Wederom landde hij met een klap op de grond, schudde zichzelf af, en begon aan een nieuwe klim naar de top.

Iets verderop waren twee vogeltjes het tafereel aan het gadeslaan.
Het ene vogeltje richtte zich tot het andere en zei: "Schat, denk je niet dat het tijd is dat we hem vertellen dat hij geadopteerd is?"

Die man is zo lelijk, dat toen hij geboren werd zijn moeder zei: "Wat een schat!" Waarop zijn vader antwoordde: "Ja laten we die maar snel begraven."

"Ik zou niet graag een tweeling hebben zegt Hanneke tegen haar tante. " Die moeten toch een hels kabaal maken". "Als ze huilen zijn het er altijd twee". Tante: "Dat valt wel mee. Meestal huilt er een zo hard dat de anderen niet meer is te horen."

Waarom staan er zo'n hoge poten onder het bed van jullie baby? Die hebben we er speciaal onder laten zetten, dan kunnen we zelfs beneden horen als ze uit haar bedje valt.

Andere moppen:

Een man komt thuis en vindt zijn vrouw in bed met één van zijn vrienden. Hij neemt stante pede een wapen en schiet de man pardoes dood! Zijn vrouw: “Als je zo verder gaat raak je al je vrienden kwijt…”

Hoe noem je een Disney-figuur met een mobiele telefoon?
Pinnokia!

Wat is het toppunt van snelheid?
Als je tweede vrouw zo snel bij je wegloopt dat ze de eerste nog inhaalt.

Hoe noem je een bloedmooie vrouw met hersens?
Miss Verstand

Hoeveel sneetjes brood kan je van een heel brood snijden?
Maar één, daarna is het geen heel brood meer.
Ei
Member
 
Berichten: 420
Geregistreerd: di feb 06, 2007 12:36 pm

Re: Vertel een lollige mop!

Berichtdoor Jop Duck » do apr 12, 2018 8:57 pm

Komt een man bij de dokter. Zegt de man: "Ik heb overal pijn hier, hier, hier en nog veel meer." zegt de dokter:" Ik zie het al, het is maar een gebroken vinger.".
Jop Duck
Member
 
Berichten: 38
Geregistreerd: do apr 12, 2018 8:50 pm

Re: Vertel een lollige mop!

Berichtdoor carlijnteunies » di jan 08, 2019 4:34 pm

Die laatste blijft leuk! Mogen hier ook ietwat racistishce grappen?
carlijnteunies
New member
 
Berichten: 3
Geregistreerd: ma jul 23, 2018 9:54 am

Re: Vertel een lollige mop!

Berichtdoor EmmaMeyer » di jul 28, 2020 9:26 am

Ik heb gisteren een webdesigner vermoord! Nou, hoe heb je... Een spin met een slipper...
Avatar gebruiker
EmmaMeyer
New member
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di jul 28, 2020 9:21 am
Woonplaats: Amsterdam

Vorige

Keer terug naar Moppen en raadsels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron