Hoge Duin op volgende CD Boudewijn

Singles, LPs, MCs, CDs, DVDs.

Berichtdoor Waterdrager » do jul 13, 2006 11:39 am

Boudewijn heeft Lennaert's onvoltooide tekst 'Hoge Duin' uitgewerkt en spreekt van een volgende CD. Fragment uit Haarlems Dagblad:

- - - - - - - - - -

Pop uitgezwaaid
Gepubliceerd op 01 juli 2006, 00:20

HAARLEM - Met het zingen van een afscheidslied en het zwaaien met zakdoekjes, werd Jaap Pop gisteravond in de Philharmonie letterlijk uitgezwaaid als burgemeester van Haarlem. [...]

Pop is volgens de artiesten, die gratis optraden, een echte burgervader. Het Haarlems Dagblad moest het menigmaal ontgelden: die deed aan stemmingmakerij. Zijn chauffeur Douwe prees in een niet te stoppen betoog zijn baas de hemel in.

Vanuit die hemel keek ook Lennaert Nijgh mee. "Zijn 'Dag Haarlem, tot morgen' werd door de genodigden als slotlied gezongen en Boudewijn de Groot zong een nieuw lied: Hoge Duin. ,,In kreeg indertijd van het Haarlems Dagblad floppy's met daarop zijn columns. Daarop stonden ook twee teksten voor nieuwe liedjes. Een daarvan heb ik al op cd gezet, maar het Hoge Duin was nog erg ruw. Burgemeester Pop heeft een thuisopname op cd meegekregen en verder komt het lied op mijn volgende cd'', kondigde De Groot na afloop aan."

http://www.haarlemsdagblad.nl/nieuws/regionaal/haarlemeo/article669460.ece

- - - - - - - - - -

Tip: Marjolijn, 12-07-2006
Waterdrager
Member
 
Berichten: 66
Geregistreerd: zo jul 02, 2006 5:07 am

Keer terug naar Discografie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron